Line Jensen illustrator

Line Jensen er illustrator og har den skønneste streg. En kollega gjorde mig opmærksom på hende, og jeg begyndte at følge hende på instagram. Siden har jeg købt flere illustrationer blandt andet denne her. Den smitter – bare man kigger på den.

Find Lines illustrationer på webshoppen her

Denne er jeg altså også ret vild med. Line fortalte mig, da jeg besøgte hende i kælderværkstedet på Islands Brygge, at den var tegnet, mens hun havde en nyfødt på højre arm – altså frembragt med venstre hånd. En kunde, der havde købt illuen over webshoppen, skrev tilbage til Line, at hun var lidt utilfreds med, at stregen var krumset til nederst på dynen. Om hun kunne få en ny? Da illustratoren fortalte, at der rent faktisk var tale om venstrehåndsarbejde, blev kunden heldigvis glad igen. En fed historie, og sådan én har hun helt sikkert til alle hendes streger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *