Jagten er gået ind. 2

Vi skylder en update! Var jo så vældig (kæp)høj af forventning i torsdags. Troede bestemt at fredag var afgørelsens time, men så blev det lørdag, søndag og nu mandag. Ingen agent-Lauren, der mailede eller ringede til os. Hun havde ellers udtrykkelig sagt: I´ll let you know by the end of the week.

Lige siden tidlig morgen, i dag mandag, har vi tænkt: Så er det nu – den store House-Factor finale, men først kl. 14.45 fik Søren fat i hende.

“By the end of the week”, lød ordene gudhjælpemig igen. The owner har fået vores ansøgning, forklarede hun. Vores og de gravides! Vi er to applicants – som vi godt forudså.

Sørens oversigt over fem nye skud i bøssen.

Vi har airbnb-lejligheden her til den 17. januar. Kan ikke forlænge. Drengene skal stå klar med en underskreven lejekontrakt den 25. januar (og nystrøgen skoleuniform), ellers ingen adgang til Albert Park College. Har allerede luret butikken, hvor vi skal på indkøb.

Jeg drak kaffe med lokale Lisa her til formiddag. Hun er veninde med Penny, der lejer os lejligheden og som straks, da hun hørte, at vi skulle til Melbourne, satte mig i kontakt med hende. Lisa er så også, viste det sig, veninde med Tania, selveste enrollment-manager på Albert Park College. Bossen, der står for alle ind- og udmeldinger. Vældig vip-person, forklarede Lisa.

Tania knows about you. She will let the boys in, if you find a house here. Jeg nikkede og følte mig vældig vip-heldig.

Vi har linet huse op til resten af ugen. Fem styk at se, og måske der kommer flere til. Der er selvfølgelig også det første dejlige house, men Søren fik at vide i dag, sådan lige i en bisætning, at vi kun kan leje det i 9 måneder! Not good!

Der er fem skud i bøssen, sagde jægeren. Så han var glad. 

 

 

6 Comments

 1. Sille Avlund Nepper-Christensen
  8. januar 2018 / 11:05

  Uhh – lige lovlig spændende…..Held og lykke med husjagten – jeg krydser næb og klør!

  • Lene
   Forfatter
   9. januar 2018 / 23:45

   Kæreste du. Kryds for i dag. I dag har vi held i bøssen, jeg har en god fornemmelse. Skal se fem nye. De andre i går not good. Det fede er, at vi nu har indkredset det område, vi gerne vil bo i. Det gør det nemmere at jage. (Sådan lidt nemmere, smil). Knus Lene

 2. Charlotte
  9. januar 2018 / 18:37

  Kære fam. Fogsgaard ?
  Velkommen til “Mit Australien”.
  Just to remind You: – Remember to buy tickets for Australian Open.
  – Ønsker jer så meget held med boligjagten. Sig til, hvis jeg skal trække i nogle tråde. En af mine australske venner (arkitekt) har arbejdet i området og har måske nogle kontakter.
  So long – “Good on You, Mate”
  ?

  • Lene
   Forfatter
   9. januar 2018 / 23:40

   Kære Charlotte. Oh hvor skønt at høre fra dig. Vi har sørme købt billetter til fru Wozniacki og co, smil. Eller ved ikke, om vi kommer til at se the great dane spille. Hun spiller på Center Court, vi har købt til de indledende runder på andre baner, men måske lucky. Hun skal vel også kvalificere sig. Tusind tak for tråde-tilbud. Good on You, Mate, tilbage. Lene

 3. 10. januar 2018 / 20:23

  Det er vel nok et skønt univers, du har skabt her, Lene. Nyd sommeren. Herhjemme er det mørkt. Vi spiser Carbonara. Der er helt stille. Alle sidder med bøjede nakker og kigger ind i deres skærme. Jeg læser om en dansk familie der skal se Wozniacki. Miss Sunshine. Kh din svoger

  • Lene
   Forfatter
   12. januar 2018 / 1:21

   Kære svoger. Hvor dejligt at du skriver. TAK for ordene. Gør glad. Jep. Vi nyder sommeren. I dag er der befriende køligt og regner. På vej ned på postoffice, Søren og jeg. Skal have en af deres nice cup of coffees og Søren fixe noget til banken. Drengene sover endnu. Vi så ikke Wozni i går (var til AO, gratis indgang i denne uge. Købt billetter til mandag). Så nogle vilde sæt bla. med en ægypter og en franskmand. Manoun vs Roberts, noget i den stil. Hold op de gik til den. Sad der med min spagetti arm og blev benovet. Ægypteren måtte give op. Blev skadet. Farvel til AO! Trist, vi holdt med ham. Vældig tapper. Hils alle skærmtroldene. Kh din svigerinde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *