Australian Open i januar

Vi var inde to gange. Første gang i første uge, hvor spillerne kvalificerede sig, og anden gang i ugen efter, hvor der var benhårdt udskillelsesløb og winner takes it all.

Beklager! Gammelt nyt, men igen et af de her indlæg, som har ligget til offentliggørelse i 100 år og pludselig får helt vild lyst til, at nu skal det være (læs: jeg har glemt, at jeg har sat en dato – og pludselig har systemet lagt det ud!) Under Down town er det meningen, at jeg kommer med Melbourne-tips, Australien Open er bare et af dem. Indlægget er ikke færdigt, mangler blandt andet min lille lydfil, så bær over med det, indtil det er klart. Andre Down Town indlæg følger, men de har lige nu ingen dato.

*

And the winners 2018:

Women, single: Caroline Wozniacki.

Men, single: Roger Federer.

Australian Open er en tennisturnering, der bliver spillet på udendørs hardcourt-baner. I 2018 var det 106. gang Australian Open løb af stablen. Det var den første Grand Slam-turnering i 2018.
2018:
Præmiepuljen:  55 millioner AUD (ca. 275 mio. danske kroner) 
Turnering: Fra 15. jan. 2018 – 28. jan. 2018.
Sted: I Melbourne Park. City.

Australien Open – et must go

I første uge af turneringen bliver der spillet på et utal af udendørs-baner. Det er her alle spillere kvalificerer sig kvart- og semifinaler. Wozniarcki var i AO 2018 seated som nr. 2, ligesom Federer var det.

Det gode ved at være inde i den første uge var pladsen. Der var ikke så mange mennesker, man kunne sidde i skyggen, og ligegyldig hvor man gik hen, var det god tennis. Se lige her. Serv med 213 km/h!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *